Šport je del mojega življenja

Skozi svoje celotno življenje, me je do sedaj vedno spremljal kakšen šport. Tako pa sem se s športom ukvarjal na dnevni ravni, saj me je to najbolje veselilo, da se lahko s prijatelji odpravim na kakšen šport, oziroma da se skupaj dobimo na kakšni partiji košarke, nogometa, odbojke in podobno.

Šport je del mojega življenja

Zato pa sem kot otrok tudi treniral kar nekaj športov. Največ pa sem treniral odbojko v osnovni šoli, kjer pa je danes še kar odbojka eden izmed mojih najljubših športov. To pa še posebej med poletjem. To pa zato, ker lahko med poletjem s prijatelji igramo odbojko na mivki, kar pa mi je prava poletna milina, saj se po navadi na odbojko odpravimo kar vsak dan, saj imamo na vasi, na šolskemu igrišču zelo dobro igrišče za odbojko na mivki.

Nato pa me je zadnje čase začelo tudi zelo zanimati plezanje. S plezanjem pa sem se srečal nedolgo nazaj, ko so me prijatelji povabili, da se enkrat odpravim z njimi na ta šport, saj je bila neka plezalna telovadnica ne preveč daleč od naše vasi. Ko pa sem se prvič odpravil na plezanje, pa me je ta šport čisto prevzel, ter se tako sedaj skoraj vsak teden, vsaj enkrat odpravim na plezanje.

Kar nekaj let, od 16ega leta dalje, pa sem se posvetil samo enemu športu. Ta pa je bil boks, saj so me že pred tem zelo zanimale borilne veščine, kjer pa me je boks še najbolj prevzel. Tukaj pa so bili treningi tega športa, fizično zelo naporni, saj sem moral v to vložiti kar nekaj truda, če sem želel tekmovati, kar pa je bila takrat moja zelo velika želja. Na žalost pa sem moral nato pri 21ih letih končati s boksom, saj preprosto nisem več imel toliko časa, da bi ga posvetil temu športu, ter tako ni bilo niti več varno, da bi se odpravljal na kakšne tekme.